Formaat

Formaten A, B en C

De bedrukbare mokken bieden we aan in 3 formaten.

FORMAAT A: Dit formaat is zeer geschikt voor een goed gevulde mok met koffie . Of u nu de voorkeur geeft aan koffie of Senseo, met onze mokken is dit een perfecte hoeveelheid om van te genieten.  Met slechts één vulling met Senseo, zult u merken dat uw kop mooi gevuld is. Dus 2x vullen om een mok een beetje inhoud te geven is niet meer nodig. Dat scheelt enorm in koffiekosten. De mokken kunnen worden voorzien van een eigen naam, maar ook met bijvoorbeeld; Gewaarde klant, V.I.P. , stagiair, directeur, of met een andere toepasbare tekst.

FORMAAT B: Voor degenen die graag hun drankjes met een beetje meer ruimte drinken, hebben we formaat B. Deze mokken zijn ideaal voor het serveren van melk, thee of zelfs een warme kom soep.

FORMAAT C: En tot slot, voor degenen die graag een royale portie willen, bieden we formaat C aan. Deze grote mokken zijn perfect voor degenen die een grotere kop willen, bijvoorbeeld voor een stevige portie soep om u op te warmen op een koude dag.

Onze mokken zijn allemaal verkrijgbaar in een tijdloos wit ontwerp, waardoor ze perfect zijn om te bedrukken. Bovendien zijn ze volledig aanpasbaar met full-color bedrukking, zelfs als u slechts één stuk bestelt. Dit stelt u in staat om uw mokken te personaliseren met uw favoriete ontwerp, tekst of afbeelding. Uiteraard kunnen onze ontwerpers u helpen met een mooi design voor uw bedrijfsmok. Ook een combinatie van formaten in hetzelfde design is mogelijk.

Al mokken kunnen worden voorzien van een logo, maar ook met een eigen naam, maar ook met bijvoorbeeld; Gewaarde klant, V.I.P. , stagiair, directeur, of met een andere toepasbare tekst.

 

Geen wildgroei aan “Lelijke” Mokken